Skänk Skåne till Danmark!

Tråkigt att vakna dagen efter en förlust. Till skillnad mot dagen efter en seger vill jag inte läsa tidningens sportdel överhuvudtaget. Känns inget kul att läsa om Henke Larsson. Känns så j***a uttjatat så fort han gör mål. Henke hit och Henke dit. Henke aktuell för landslaget.... bla bla bla bla.....

Gör AIK två mål brukar det betyda vinst och tre sköna poäng men inte igår tyvärr =( Glädjande har AIK fortfarande allt i egna händer. IFK kommer inte vinna resterande matcher, definitivt inte den sista. Tror fortfarande på ett svartgult SM-Guld!!

Underbara svartgula måndag =)

Det är sällan alla sportresultat går som man vill, men igår var dagen som hör till undantagen.

ÖIS krossades
Balrog krossades
Örebro krossades

Tack Malmö också!

Övertygande inledningar i både innebandy och ishockey och återtagen serieledning i fotbollen. Tänk om alla dagar kunde vara som denna sportsligt sett. Tänk om man återigen skulle få uppleva en final i Globen med AIK som segrare. Den var grymt förra säsongen. Tänk om AIK tar steget upp i Elitserien där de hör hemma. Vilken vår det kan bli. Längtar.

Sannolikt blir det ett race mellan AIK och IFK om det allsvenska guldet. Inte alls omöjligt att det blir en avgörande match lagen emellan i sista omgången. Synd bara att FEGA IFK inte vågar släppa biljetter som de bör göra. Pinsamt!! Men vad kan man förvänta sig av Sveriges baksida?  

 

 

Grymt Gnaget!! Pinsamt Djurgår´n!!

Grymt skön fotbollskväll idag =) Precis som jag förutspådde vann AIK med 2-0 och Flavio gjorde sitt första mål i Gnaget. Det har han verkligen förtjänat! Med Flavio och Obolo på topp, tillsammans med Sveriges i särklass bästa försvar ligger vägen öppen mot SM-guldet. Ser fram emot en riktigt trevlig svartgul höst!!

Dagens andra sköna resultat, DIF-MFF 1-2. Lika bra för pinsamma Djurgår´n att redan nu rikta in sig på matcher mot lag som Trollhättan och Jönköping nästa säsong. Inte nog med att spelarna inte räcker till så gör supportrarna bort sig. Ordentligt! Pinsamt DIF! Ja ni är pinsamma Djurgår´n, pinsamma Djuuuuurgår´n!! 


Snart avspark =)

Nu är det ca 2 timmar kvar till avspark mellan Häcken och AIK. Med andra ord är det dags att slänga sig i duschen, klä på sig och rusa iväg till O´Learys för att avnjuta denna drabbning.

Förhoppingsvis blir det åter en seger och ett återtagande av serieledningen. Det psykologiska övertaget AIK har tror jag kommer att fälla avgörandet, tillsammans med det större kunnandet som spelarna har.

2-0 blir det. Kung Nisse gör det första på huvudet efter en hörna innan Flavio avgör med ett distinkt skott på passning från Obolo. 

Se till att fixa det här nu Gnaget!!!! Mot SM-Guld!!    

Dags igen......

......att ta upp bloggen som legat orörd sedan..... ja lääääääänge. Funderar på att göra ett försök att skaka liv i den igen.

Nu när det händer så mycket kul i idrotts-Sverige i höst då AIK vinner Allsvenskan i fotboll och AIK Hockey börjar säsongen som ska ta oss upp i finrummet igen där vi hör hemma, kan det vara kul att dela med sig av sina känslor och åsikter.

Håll utkik.... mer kommer!! Snart!! =) =)

RSS 2.0